Services

One stop shopping : Wij kunnen op onlinegebied 'full service' leveren. Wij verzorgen uw website, uw applicatie of uw app (android, iPhone of iPad) van A tot Z. Voor specialistische zaken werken wij daar waar nodig samen met onze partners.

Elk project begint met een doordachte strategie, simpel of complex. OOiP en haar consultants helpen u graag bij het bepalen van de juiste en meest effectieve strategie.  Het is bijvoorbeeld belangrijk om vooraf te bepalen wat de doelgroep is en hoe die het best bereikt kan worden.  Het definiëren van uw doelen en het meten daarvan is essentieel voor een succesvol project.

Onze strategie is een tevreden klant.

Maar ook de keuze voor de juiste software is strategie. OOiP heeft ervaring met vele pakketten en maatwerk oplossingen. Wij proberen u niet iets specifieks te verkopen omdat ons dat uitkomt. Wij adviseren op basis van de eisen en wensen en het soort project, wat voor u de beste keuze is. Daar waar specialistische kennis van de markt nodig is en, als de scope van het project dat toelaat, werkt OOiP samen met partners. Zo werken wij bijvoorbeeld met Boondoggle (onder andere winnaar van de Spin Award voor beste interactive agency van 2010) op een account als Interpon van Akzo Nobel.  Samen met Sisteract (gespecialiseerd in vrouwenmarketing) realiseerde OOiP de herpositionering en herbouw van de Glamour.nl site voor G&J Uitgevers, alsook het online concept en de volledige bouw van Vogue.nl.
Elk ontwerp begint met een duidelijk concept. Hoe bereikt u de gedefinieerde doelgroep? Spreekt uw website uw bezoekers aan? Hierbij is de uitstraling van uw site belangrijk. De navigatie dient logisch en duidelijk te zijn. Elke link of optie moet op de plek staan waar de gebruiker hem verwacht om de conversie die u wenst te maximaliseren.  

Design is a creative process that combines art and technology to communicate ideas

Bij een waterval traject levert OOiP  in deze fase een Interactie Ontwerp en een Grafisch Concept en Ontwerp; zodat de visuele Tone of Voice en de optimale interactie en flow volkomen duidelijk zijn voordat we met de bouw beginnen. Bij een meer Agile of Scrum aanpak gaat deze disciplines hand in hand met engineering, en ziet u het product letterlijk elke week groeien en tot leven komen. Prachtige voorbeelden waar OOiP verantwoordelijk is geweest voor Grafisch en Interactie Ontwerp zijn Vogue.nl en NationalGeographic.nl.  
Web development is een breed begrip, maar gelukkig biedt OOiP een breed scala aan mogelijkheden. U kunt bij ons terecht om een kleine functionaliteit (bij) te laten bouwen, een eenvoudige website, een app voor iPhone of Android of een uitgebreide en complexe applicatie.

Co-development
OOiP werkt vaak samen of met partners en/of met techneuten van de klant. Zo worden wij regelmatig ingezet om modules te ontwikkelen, die dan later door de klant of eventueel een andere leverancier worden overgenomen voor onderhoud.

Content Management Systemen
OOiP implementeert veel verschillende CMSen, afhankelijk van de wensen van de klant. Samen met de klant bepalen wij welk systeem het beste bij het project past. Naast implementeren is OOiP ook in staat deze systemen aan te passen of verder uit te bouwen indien dit nodig is.

Open source
Open Source betekent "open broncode," wat weer betekent dat iedereen de werking van de software kan inzien en onder voorwaarden mag aanpassen en verspreiden. Open Source is voor iedereen gratis beschikbaar en wordt ontwikkeld door groepen ontwikkelaars over de hele wereld. Al vanaf onze oprichting ondersteunen wij deze beweging van harte, en in de afgelopen jaren, mede dankzij overheden en bedrijven als bijvoorbeeld Yahoo, Google en Apple wint Open Source duidelijk aan terrein.

Wilt u zien wat wij in het verleden allemaal hebben gedaan? Kijk dan op ons Portfolio.  
Het Internet is voortdurend in beweging. Dagelijks komen er nieuwe producten en technologieën bij. De informatie die u online zet kan op veel verschillende apparaten ontsloten worden. iPhone? iPad? Android? Tablets? E-readers? Mobiele Optimalisatie? Apps?

"Single device" thinking is something from the past...


Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, voor ons is werken op de frontlinie niets nieuws. Sterker nog, het is wat wij het liefste doen! ‘Dat kan niet,’ zult u ons nooit horen zeggen. Wilt u weten waar wij nu aan werken? Kijk dan op ons Blog. Wilt u zien wat wij in het verleden allemaal hebben gedaan? Kijk dan op ons Portfolio.

Screen shot
Ook als het project erop zit, staan wij voor u klaar. De meeste aanpassingen kunt u zelf uitvoeren, maar wij ondersteunen u daar graag bij. Ook voor het aanpassen en uitbreiden kunt u bij ons terecht. We kunnen u op afroep ondersteunen of we kunnen een onderhoudscontract tegen gereduceerd tarief afsluiten. In dat geval staat uw project bij ons in de planning en worden uw punten snel afgewerkt.
U wilt dat uw site betrouwbaar en veilig gehost wordt, maar u wilt niet zelf alle technische onderhoud doen? Kiest u dan voor OOiP Serviced Hosting. Wij installeren uw website op onze servers,  zorgen dat uw site in de lucht blijft, maken de backups en wij voeren het noodzakelijke onderhoud uit.  Dat is Serviced Hosting.

Wij geven u echte experts, géén controlepaneel!

Als u kiest voor één van OOiP hostingpakketten, dan kiest u voor samenwerking met onze internet-experts. Zij installeren uw website, kunnen aan al uw speciale wensen voldoen en zien toe op de goede werking van uw site. Géén Plesk of andere controlepanelen dus waarin u alles zelf moet doen, maar contact met echte experts. Serviced Shared Hosting Met OOiP's Serviced Shared Hosting hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de hosting van uw site. OOiP installeert en monitort uw site en maakt dagelijks een backup. Bij ieder hostingpakket, shared of dedicated, kunt u kiezen voor extra applicatie-specifieke ondersteuning. Onze CMS-experts zorgen ervoor dat uw server optimaal ingericht is voor WordPress, TYPO3 of Drupal etc., voeren noodzakelijke veiligheidsupdates voor u uit en geven advies over het optimaliseren van de prestaties. Serviced Dedicated Hosting Als u hogere eisen stelt aan de beschikbaarheid of de capaciteit van uw website, kunt u kiezen voor Serviced Dedicated Hosting, waarbij u één of meer virtuele servers volledig toegewezen krijgt voor uw site. Met dedicated hosting kunt u uitbreiden tot tientallen web- en databaseservers, die met behulp van een loadbalancer uw site snel en betrouwbaar online houden. OOiP Hosting 2011