Routebeschrijving

Ons kantoor bevindt zich op het Westergasterrein aan het Westerpark in Amsterdam.
Vind hieronder specifieke routebeschrijvingen voor vervoer per auto of openbaar vervoer.

OOiP | Creative Technology
Haarlemmerweg 10f
1014 BE Amsterdam

OOiP - Westergasfabriekterrein

Per auto


Vanuit de richting Utrecht

Volg de A2/E35 richting Amsterdam, neem afslag Knooppunt De Nieuwe Meer en voeg in op de A10/E22 richting Ring Amsterdam/Zaanstad. Neem afslag Haarlem (s103), sla rechtsaf en voeg in op de Haarlemmerweg richting Bos en Lommer/Westerpark. Volg deze weg zo’n 2 km en sla dan linksaf het bruggetje over naar de Haarlemmerweg. Links ziet u nu de Westergasfabriek en De Bakkerswinkel, aan de rechterkant, net voorbij de ingang van het standsdeelkantoor zit het kantoor van OOiP op de 1e etage. Op het terrein zelf zijn een paar parkeerplaatsen beschikbaar (maximaal 2 uur, nummer parkeerpaal (voor SMS parking is 16046)). Verder is er een Q-park op zo’n 10  minuten loopafstand (zie hiervoor de foto).

Vanuit de richting Den Haag

Volg de A4/E19 richting Amsterdam, neem afslag Knooppunt De Nieuwe Meer en voeg in op de A10/E22 richting Centrum/Zaanstad/Leeuwarden/Ring Amsterdam. Neem afslag Haarlem (s103), sla rechtsaf en voeg in op de Haarlemmerweg richting Bos en Lommer/Westerpark. Volg deze weg zo’n 2 km en sla dan linksaf het bruggetje over naar de Haarlemmerweg. Links ziet u nu de Westergasfabriek en De Bakkerswinkel, aan de rechterkant, net voorbij de ingang van het standsdeelkantoor zit het kantoor van OOiP op de 1e etage. Op het terrein zelf zijn een paar parkeerplaatsen beschikbaar (maximaal 2 uur, nummer parkeerpaal (voor SMS parking is 16046)). Verder is er een Q-park op zo’n 10  minuten loopafstand (zie hiervoor de foto).

Vanuit de richting Alkmaar

Volg de A9 tot Knooppunt Rottepolderlein, neem afslag Haarlem/Halfweg/Amsterdam (A200) richting Halfweg/Amsterdam (3e afslag op de rotonde). Voeg in op de A200, vervolg deze weg zo’n 11 naar de N200 en de Haarlemmerweg/s103. Sla linksaf het bruggetje over naar de Haarlemmerweg. Links ziet u nu de Westergasfabriek en De Bakkerswinkel, aan de rechterkant, net voorbij de ingang van het standsdeelkantoor zit het kantoor van OOiP op de 1e etage. Op het terrein zelf zijn een paar parkeerplaatsen beschikbaar (maximaal 2 uur, nummer parkeerpaal (voor SMS parking is 16046)). Verder is er een Q-park op zo’n 10  minuten loopafstand (zie hiervoor de foto).

 

Per openbaar vervoer


Vanaf station Amsterdam CS

Neem bus 22 richting Spaarndammerbuurt tot halte Nassauplein (ongeveer 5 minuten). Vanaf hier is het ongeveer 8 minuten lopen. Loop in zuidelijke richting en sla rechtsaf op de Haarlemmerweg. Volg de Haarlemmerweg gedurende 450 meter (u loopt langs het park) en sla rechtsaf het bruggetje over naar de Haarlemmerweg. Links ziet u nu de Westergasfabriek en De Bakkerswinkel, aan de rechterkant, net voorbij de ingang van het voormalige standsdeelkantoor zit het kantoor van OOiP op de 3e etage.

Vanaf station Sloterdijk

U kunt vanaf hier een Intercity nemen naar Centraal station en de routebeschrijving hierboven volgen, of bus 48 nemen richting Borneo Eiland tot halte Oostzaanstraat (ongeveer 8 minuten). Stap vanaf hier over op bus 22 richting Indische buurt tot halte Nassauplein (ongeveer 5 minuten). Vanaf hier is het ongeveer 8 minuten lopen. Loop in zuidelijke richting en sla rechtsaf op de Haarlemmerweg. Volg de Haarlemmerweg gedurende 450 meter (u loopt langs het park) en sla rechtsaf het bruggetje over naar de Haarlemmerweg. Links ziet u nu de Westergasfabriek en De Bakkerswinkel, aan de rechterkant, net voorbij de ingang van het voormalige standsdeelkantoor zit het kantoor van OOiP op de 3e etage.