Vacatures

Wij zoeken GEEN personeel
Dat willen we onze klanten echt niet aandoen We zoeken WEL collega’s. Mensen met een brede interesse en een allround instelling. Heb je een mening? Klinkt goed! Wil je iets bereiken en samenwerken in een bedrijf dat wat gaat bereiken? Nog beter! Hopelijk reageer jij dan op één op onderstaande posities als collega:

Als je bij OOiP past ben je niet bekend met de uitspraak “kan niet”. Jouw instelling is dat in principe alles mogelijk is, je hebt een hekel aan beperkingen. Nieuwe ontwikkelingen op technisch gebied volg je, simpelweg uit interesse.

Vaardigheden
Als engineer ben je bezig met veel disciplines zoals OOP, databases, security en heb je kennis en ervaring met verschillende Open Source Technieken en frameworks. Onderdelen die je nog niet kent zie je als een uitdaging en heb je snel onder de knie. Je kent de betekenis van afkortingen als “OOP”, “MVC” en “SOA”, en je hebt de communicatieve vaardigheden samen te werken en anderen op weg te helpen om zo je projecten op de rit te houden.

Ter referentie: dit zijn middelen waar OOiP vaak mee werkt:

- Talen / Frameworks: PHP, Javascript, HTML, XML, Json, SQL, JQuery, Symfony
- Applicaties / Programma’s: Apache2, MySQL, Linux, WordPress,  GIT, Magento
- Algemeen: UML, Ervaring met software testing, zelfstandig werken
- Pré:  CouchDB, Java, Oracle, SCRUM, iOS ervaring, Node,js

Team en Organisatie
Je komt te werken in een sterk gemotiveerd team, waarin collega’s het leuk vinden elkaar te laten zien wat ze kunnen. De lat hoog leggen, of de klant daar nu om vraagt of niet, is hier gewoon. Elkaar helpen en elke dag bijleren om ons doel te bereiken en ons voor te bereiden op de toekomst die komen gaat is bij ons vanzelfsprekend.

Een formele organisatie zal je hier niet vinden, simpelweg omdat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. En jouw verantwoordelijkheid zal, net als de onze, het overtreffen van de verwachting van de klant zijn. Oh ja… we waren bijna vergeten dat een gezonde dosis humor meer dan welkom is.

Aantal uren
Het liefste zoeken we een full time collega, maar als je wens 24, 32 of 36 uur is, dan horen we dat graag.Vaste werktijden zijn bij ons minder belangrijk en ook thuiswerken is bij ons geen probleem.

Salaris
Een goed marktconform salaris en een pensioen waarvan de kosten en afdrachten voor een gedeelte voor rekening van de werkgever komen, zien wij als de basis. Voor de rest geldt… over alles valt te praten.

Kortom…
Zoek je geen baan, maar wel een betaalde bezigheid om je ambities op persoonlijk en technisch gebied extreem tot z’n recht te laten komen? Dan wordt het wellicht tijd voor je om ons een gemotiveerde sollicitatie en CV toe te sturen. Deze kun je mailen naar vacatures[@]ooip.nl. Maar als je vragen hebt, dan kun je ons ook altijd bellen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.