Vacatures

Wij zoeken GEEN personeel!

Dat willen we onze klanten echt niet aandoen We zoeken WEL collega’s. Mensen met een brede interesse en een allround instelling. Heb je een mening? Klinkt goed! Wil je iets bereiken en samenwerken in een bedrijf dat wat gaat bereiken? Nog beter! Hopelijk reageer jij dan op onderstaande positie als collega.

Jouw instelling is dat in principe alles mogelijk is, je hebt een hekel aan beperkingen. Nieuwe ontwikkelingen op technisch gebied volg je, simpelweg uit interesse.

Kortom: we zijn om zoek naar een Front-End Developer als toevoeging aan ons team in  Amsterdam.

Wat kun je bij ons verwachten?

 • Werken met de laatste web-standaarden (HTML5, CSS3, Responsive Design)
 • Werken aan high-profile websites, platformen en applicaties
 • Bijdragen aan optimale user experience en interfaces
 • Samenwerken met techniek en creatie voor een zo goed mogelijk resultaat
 • Een mooi kantoor op het Westergasfabriek terrein, een dynamische omgeving waar je met zowel je gedreven collega’s als met klanten te maken hebt.


Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je houdt van mooie (technische) uitdagingen
 • Dat je ruimschoots ervaring hebt op het gebied van HTML5, CSS3, Javascript, jQuery en optimaal gezien ook PHP
 • Dat je affiniteit hebt  met UX/UI design
 • Dat je gewend bent te werken in een multi-disciplinair team
 • Dat je bureau ervaring hebt.
 • Dat je bekend bent met verschillende CMS-en en de (on)mogelijkheiden daarvan.


We zoeken naar een veeleisende, pixel precieze en analytische denker. Een pixel verschil in je template houdt je ’s nachts wakker (of houdt je op kantoor totdat je het gefixed hebt). Je vind het leuk om bij verschillende projecten tegelijk betrokken te zijn. Kennis en talent zijn voor ons belangrijker dan ervaring, maar relevante ervaring is zeker een pré.

Als je de mogelijkheid wilt hebben in een omgeving te werken waar iedereen om je heen streeft naar kwaliteit in hun werk; een plek waar je de laatste en nieuwste technologieën en best practises kunt en moet toepassen; een plek waar je trots kunt zijn op het werk dat je hebt gedaan; een plek waar je wordt uitgedaagd – Als dat is wat je zoekt, horen we graag van je.

Vaardigheden
HTML5, CSS3 en hands-on ervaring met Javascript (meer dan alleen libraries gebruiken). Dit is een technische positie – we zoeken iemand die niet alleen de semantiek van tags begrijpt, maar ook begrijpt waarom bepaalde browsers sommige zaken anders interpreteren. We zoeken iemand die mooie front end oplossingen kan maken voor high profile websites en applicaties.

Aantal uren
Het liefste zoeken we een full time collega, maar als je wens 24, 32 of 36 uur is, dan horen we dat graag.Vaste werktijden zijn bij ons minder belangrijk en ook thuiswerken is bij ons bespreekbaar.

Salaris
Een goed marktconform salaris en een pensioen waarvan de kosten en afdrachten voor een gedeelte voor rekening van de werkgever komen, zien wij als de basis. Voor de rest geldt… over alles valt te praten.

Kortom…
Zoek je geen baan, maar wel een betaalde bezigheid om je ambities op persoonlijk en technisch gebied extreem tot z’n recht te laten komen? Dan wordt het wellicht tijd voor je om ons een gemotiveerde sollicitatie en CV toe te sturen. Deze kun je mailen naar vacatures[@]ooip.nl. Maar als je vragen hebt, dan kun je ons ook altijd bellen (020-3468500).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.