Header

Wie is OOiP?

OOiP is actief, servicegericht en gedreven

OOiP is een internetbureau dat haar technologische kennis inzet om kwalitatieve online toepassingen te ontwikkelen voor haar klanten. Onze stijl is actief, servicegericht en altijd gedreven. We begrijpen dat performance, de voortdurend veranderende mogelijkheden en hooggespannen verwachtingen de dagelijkse realiteit van onze klanten zijn. Dus wanneer OOiP met een project begint, streven we er altijd naar de meest solide en (technisch) mooie oplossingen te bieden en te bouwen.

We zijn een slimme, “handen uit de mouwen” partner die de realiteit begrijpt. Processen en procedures zijn zeker niet heilig, maar kunnen wel een belangrijk houvast vormen tijdens turbulente trajecten. Ons personeel is slim en gedreven, en gepassioneerd over hun vakgebied en uw project. We zorgen ervoor dat ook de softe skills worden beheerst: teamwork, probleem definitie, kennisuitwisseling en effectieve en efficiënte processen.

Wat doen wij?

Creative Technology

Voor al onze klanten zijn we een betrouwbare partner. Soms een klankbord om ideeën tot leven te brengen. Soms een sparringpartner om gezamenlijk de beste route uit te stippelen om een specifiek doel te bereiken. Vaak de expert en partner die de technische know-how heeft om een online idee te verwezenlijken. Meestal werkt OOiP alleen, aan andere keer pakken we een project aan samen met één van onze partners.

We weten hoe we met solide infrastructuren moeten omgaan en hoe we ze neer moeten zetten. Onze ontwikkelaars zijn in staat onmiddellijk in bijna elk type Open Source project te duiken, en MVC- en OOP-based te werken. Design, UXD en Techniek gaan hand in hand, Front-Enders werken samen met Back-Enders. Dit stelt ons in staat simpele tot complexe sites, platformen of (mobiele) applicaties in relatief korte tijd neer te zetten.

De aard van ons werk vereist dat we de kennis in huis hebben om snel de brug te slaan tussen (online) concept en technische productie. Hoewel we niet uw merk zullen transformeren, kunnen we wel de user experience optimaliseren en specifieke verbeteringen doorvoeren.

We leveren en supporten onze eigen projecten, maar kunnen natuurlijk ook projecten van andere bureaus overnemen. Alles wat we bouwen kunnen we voor u hosten en beheren.

OOiP is gespecialiseerd in Open Source en Open Standaarden. Wij ondersteunen de filosofie hierachter van harte en kennen de markt van binnen en van buiten. Hierbij maken we gebruik van Open Source CMS-en als WordPress en TYPO3 en PHP Frameworks als Symfony en Codeigniter2. Mobiele Apps (iOS en Android) bouwen we “native” of met Adobe Air.

Hoe werken wij samen?

Micromanagement is niet nodig

Of het nu om een korte- of lange-termijn klus gaat, de eerste stap is altijd luisteren. De tweede is begrijpen. We stellen vragen. Vervolgens werken we samen met u aan een duidelijke roadmap en planning met realistische doelen. We kunnen zelfstandig werken of gezamenlijk met uw eigen team.

We kiezen de juiste mix van technisch, creatief en interactief talent om uw project de eerste keer gelijk goed te doen. Ons hele proces is gestoeld op onze jarenlange ervaring, ook opgedaan bij grote bureaus: bij OOiP zoveel mogelijk zónder de overhead en bureaucratie.

Om dingen simpel en duidelijk te houden communiceren we efficiënt en effectief. Ons samenwerkingsproces is erop gericht u méér flexibiliteit en reactiemogelijkheid te geven dan bij uw huidige partners. Mantis, email, Google Docs en Skype zijn dagelijkse communicatiekanalen voor OOiP.

Onze aanpak

Iteratief en innovatief

We hebben een team van zeer ervaren professionals met een diepgaand begrip van online, ontwikkeling en zakendoen. Elk project wordt zo efficiënt mogelijk geschaald, ontwikkeld en begroot. Ons team werkt volgens standaarden, gebruikt de juiste tools, volgt best practises en onderhoudt optimale communicatie om consistentie en succes te waarborgen. Onze Project- en Technical Leads zijn daarin uw partner.

U wordt zeer frequent betrokken bij de voortgang en beslissingen, waardoor het project direct na start bijgestuurd en geoptimaliseerd kan worden. Continue kwaliteitsborging is een fundamenteel onderdeel van ons ontwikkeling- en oplever-proces, omdat ons doel altijd is topkwaliteit te leveren, en u de beste service en dienstverlening te bieden.

Wij willen herkend en erkend worden om onze geleverde kwaliteit en service, en om onze expertise en betrouwbaarheid. Dat is u en ons veel waard!

Waarom OOiP?

OOiP heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn en haar klanten te ontzorgen. Wij regelen alles voor u en laten u niet met open eindjes zitten. Met onze jarenlange ervaring, onze kennis van en visie op alles wat met online te maken heeft willen wij met u samen uw uitdaging aangaan. Allereerst stellen wij u deze vragen:

  • Wie is uw klant?
  • Hoe kunnen we deze het beste bereiken?
  • Welk resultaat verwacht u?

 

Afhankelijk van uw antwoorden stippelen wij samen met u de optimale route naar succes uit: binnen de door gestelde kaders. Door de enorme ervaring zijn er weinig zaken waar OOiP u niet bij kan helpen. Of het nu gaat om de bouw van een unieke applicatie, de implementatie van bestaande software of realisatie van applicaties op devices als telefoons en tablets…. OOiP kan het. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek waarin wij u meer vertellen over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen.